Grönkål stärker immunförsvaret

Grönkålen står frodig kvar i landet när allt annat gett upp för vinterns kyla. Ät den! Anette Lüning, diplomerad näringsterapeut och kostrådgivare, ger här nya tips och recept på hur du kan skapa ditt eget apotek utifrån örter som odlas på kolonin. Hon driver egna företaget Lüning Näringsklinik AB i Malmö och är också föreläsare.
Nu är det skördedags och dagarna blir kortare. Passa på att laga näringsrik mat och håll immunförsvaret uppe genom att frossa i våra nordiska grönsaker. Ända tillbaka till vikingatiden har vi ätit vitkål och grönkål. Vitkålssoppa Vitkål – Nordens motsvarighet till c-vitaminrika apelsiner. Boostar immunförsvaret! (4 portioner) 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 3 morötter 400 […]

För att läsa resten av den här artikeln behöver du en digital Premium-prenumeration för 19 kr/månad.

Klicka här för att bli Premium-medlem >>

Dela artikeln:

Facebook
Twitter
Email
Print